Sjukstuga.

What a day!

Lilleman chockade mig totalt vid lämningen idag. Efter gårdagens kaos trodde jag det skulle bli likadant idag, men efter att vi pratat på väg till förskolan om att det är alla hjärtans dag idag och att man då kan pyssla och rita till de man tycker om, så gick han raka vägen in och tog fram pennor och papper samtidigt som han sa hejdå till mig. Jag stod nog och såg ut som ett fån och blev lite (mycket) chockad så personalen skrattade gott och sa att jag skulle ta tillvara på detta tillfället och gå glatt därifrån 😍💚

Lämnade Tilda, handlade och traskade hem för att fixa lite med datorn. Hämtade upp en trött Tilda vid 12 och gick sen upp för att hämta lilleman och var fortfarande glad över att lämningen gått så bra idag. Men sen tog det stop med den glädjen. K hade inte alls haft en bra dag och allt var bara fel. På måndag kommer det ut folk från centrumresursen som ska kika på honom och försöka hjälpa till med vad personalen kan göra.

Men där och då var lilleman vid gott mod, såg lite trött ut men inte konstigt efter de utbrotten han hade fått. Vi traskade hem, jag la Tilda och K gick och lekte på rummet. Sen vid 14 kom han lunkandes och frågade om han fick titta på tv. Hela ungen var vit, kroppen slokade och ögonen var grå. Bäddade ner honom och han somnade nästan. Kände på hans panna - brännhet. Ipren, vatten & en kall blöt handduk så gick det värsta av febern ner. A kom hem från jobb och hade handlat så vi kunde äta hamburgare (Kevins favvo). Jag bar K till matbordet för hans ben gjorde ont. Han satt mest och klippte med ögonen så vi sa att han fick gå tillbaka till sängen om han ville, vilket han gjorde.

Vi åt, och K kom lunkandes igen. Ville äta. Orkade inte. Han fick ta med hamburgaren till sängen & tvn. Mumsade i sig hela.

Sen blev det lite gotte innan barnen nattades, och K somnade med det samma.

Mammas plutt, hoppas han mår bättre imorgon <3

Gillar

Kommentarer

Alexandrawiberg