Sjukstuga, liljekonvaljer & painmeds.

Heej söndag! helgen har verkligen gått i rasande fart! Vad har du hittat på?
I torsdags
jobbade A medan vi andra var lediga. Vi chillade mest, sen hade vi besök av pappa & H :) Och så blev det hemmagjord pizza till kvällsmat!
I fredags var A ledig tack vare att han jobbat dagen innan som var en röd dag. Trevligare med långhelg! Vi var och fixade lite med husvagnen och sen grillade vi med vänner.
I går gjorde vi mest ingenting. Jag fajtades med mina smärtor hela dagen lång. Kevin hade feber och halsont. Dagen avslutades med hamburgare & sen lördagsgotte till kidsen medan jag sov och försökte få tabletterna jag tagit att verka, och det funkade för jag vaknade helt smärtfri!
Idag vaknade jag allt annat än smärtfri och nu går smärtan även mot urinblåsan typ. Jag har mer eller mindre ont hela tiden och är helt färdig. Zombiemamma är bara förnamnet på statusen! Någon dag till sen pallar jag nog inte mer, utan det får bli ett besök på akuten istället. Har röntgen planerad den 2/6 och sen läkarsamtal någon dag efter det, men tror inte jag håller ut så länge faktiskt. Och utan ett besök på akuten kommer jag inte få bättre painmeds heller, för nu gör mitt hemmaapotek knappt någon nytta alls :O Sååå trött på att vara smärtpåverkad, sur, trött och ledsen dygnet runt :(

Men jag och ungarna kom iallafall ut en liten stund idag för att plocka lite liljekonvaljer. Imorgon blir K hemma från skolan med tanke på helgens feber och halsont, så det blir jag och de små heeela dagen lång!

Gillar

Kommentarer