Sjukstuga, påsklov och kaffe.

Hej i solen!

Nu sitter jag ner en stund med kaffet. Kevin & Tilda sitter med vars en skärm och chillar efter lite lek på rummet. Alicia är ute med kompisar och har haft övernattningsgäst för första gången sen vi flyttade hit :) Och hjärtat är tillbaka på jobb igen. I en veckas tid har vi varit förkylda, mitt vill inte riktigt släppa och nu är det Tildas tur också så hon fick snällt stanna hemma från förskolan. Dom stora har påsklov så jag hoppas att vi är helt friska till efter påsk!
Har ni mycket förkylningar och sjukor nu?
Vi har iallafall inga symtom på Covid-19 och det är jag glad för. Men man får ju ändå stanna hemma.

Diskmaskinen är igång, tvätten är igång, säckar väntar på att jag ska tömma dem, sängkläder är bytta. Och jag och Tilda har precis hängt upp mer pynt i busken som så fint får vara påskris detta året haha :D


Gillar

Kommentarer

Hannagrav
Hannagrav,
Jag har varit sjuk från och till i 2 veckor, mått riktigt skit, lite influensa liknande fast med mycket låg temp! Diabetes på det va inte roligt.
Hoppas ni håller er friska och att det släpper helt på er snart ☀️ gott med kaffe i
nouw.com/hannagrav
Malle85
Malle85,
Var ett tag sen du skrev detta inlägget men här är lite små förkylt (ett av barnen men har varit hos alla typ)! Minsta förkylning kan vara covid 19. Så kan ändå varit det ni haft.
nouw.com/malle85