Skägg - vackert eller ovackert?

-- I SAMARBETE MED CEDVARD --

Jag gillar skägg. Men ibland hatar jag det. Vet du varför? Tar man inte hand om hårväxten ordentligt så ser man ovårdad och gräslig ut. Min åsikt.

Min gubbe har skägg, typen goatee. Han får ett ryck vart tredje/fjärde år och rakar av allt men jag gillar det inte. Han passar mycket bättre i sitt ansiktshår ;)

Det verkar ha blivit en enorm trend de senaste åren att ha massor av ansiktshår. Vackert! Men som sagt. sköter man inte det så är det allt annat än vackert. Att ta hand om sitt skägg behöver inte vara så svårt och inte hemskt dyrt heller för den delen. Jag var inne och kikade hos Cedvard som har det mesta du kan tänka dig när du ska raka dig, plus en massa annat som necessärer , parfymer m.m

Ett problem min gubbe har när han rakar sig är irriterad hud, men egentligen hade det snabbt kunnat fixas med hjälp av lite bättre produkter, och lite efterbehandling. Den här produkten gillade jag skarpt, (↓ ↓ ↓) för vem har aldrig fått ett skärsår? Finns att köpa HÄR.


Hade min gubbe haft mer skägg så hade jag utan tvekan kunnat shoppa loss lite till honom, för det fanns ju en del grejer som inte bara verkar bra utan även är snygga! Som dessa nedan!


De finns båda två att kika närmre på under kategorin "rakning ".

Gillar

Kommentarer

lillysmamma
lillysmamma,
Skägg är vackert 😃👌🏻
nouw.com/lillysmamma
hjartebarnsmamman
hjartebarnsmamman,
Kan det vara ja 😊
nouw.com/hjartebarnsmamman