SkĂ€ggets dag 🎈

I SAMARBETE MED GLAMAZON.SE


Tar du hand om ditt skĂ€gg? Eller du har kanske inget? Har din man, pojkvĂ€n, sambo, bror, pappa, farfar eller BFF skĂ€gg sĂ„ tipsa honom om SkĂ€ggets dag den 2e september! 🎈

Glamazon försöker upplysa oss om hur viktigt det Ă€r att vĂ„rda sitt skĂ€gg genom att fira SkĂ€ggets dag, och det finns massor av hĂ€rliga produkter under deras kategori för just skĂ€ggvĂ„rd 👈

Kanske en olja, en tvÄl eller ett kit med rakgrejer kan vara passande som present till nÄgon skÀggig person du hÄller av? Det finns ganska coola produkter i form av överlevnadskit och supersnygga flaskor med!

Personligen gillar jag skÀgg! Men, det fÄr inte vara ovÄrdat och inte hur lÄngt eller yvigt som helst heller. Tycker det Àr helt perfekt sÄ som min sambo har det, rÀcker bra för mig :D De fÄ gÄnger under vÄra snart 12 Är (omg!) han har rakat av det sÄ har jag blundat tills det vuxit ut igen. Eller ja, nÀstan sÄ iallafall.

Men det finns sÄ mÄnga olika sorters skÀgg, vad föredrar du? HelskÀgg, en mustasch, pÄ kinderna?

Det Àr superbra att Glamazon försöker uppmÀrksamma skÀgget mer. Alla vet nog inte att det Àr viktigt att ta hand om skÀgget precis som hÄret vi har pÄ huvudet. Det Àr inte bara att lÄta duschvattnet rinna igenom hÄret du har i ansiktet för att de ska mÄ sÄ bra som möjligt. Lite skÀggtvÄl, lite olja, kanske lite lotion. Sen Àr det superviktigt att anvÀnda rÀtt hyvlar eller saxar nÀr man rakar sig eller ansar skÀgget ocksÄ. Har sett sÄÄÄ mÄnga anvÀnda engÄngsrakhyvel i ansiktet, eller ja, överhuvudtaget. Det Àr inget bra alls. Kan vÀl vara toppen att ha en i resvÀskan eller handvÀskan In case of, men tycker man ska göra sitt bÀsta för att undvika att anvÀnda den! Sen Àr det bra att anvÀnda nÄgon sorts Äterfuktande rakvatten eller lotion efter att man rakat sig ocksÄ sÄ huden fÄr mÄ bra den med! Inne hos Glamazon kan man hitta alla möjliga produkter man behöver nÀr man har skÀgg (eller inte har skÀgg för den delen) och Àr man osÀker pÄ vad man ska ha sÄ finns det olika paket, och det stÄr vÀldigt bra information till produkterna ocksÄ!


  • T I P S

Gillar

Kommentarer