Skjut mig!

Imorse ringde larmet kl 06. Gick upp och satte på kaffe, och gick sen upp och väckte barnen. Möttes av en snorig och varm Kevin, och en varm & trött Alicia.... IGEN! Skjut mig!
Bad dem krypa ner i vår säng och satte igång tvn. Skickade sms till förskolan och loggade in på hubben och sjukanmälde Alicia. Kevins tredje dag på förskolan... wihoo. Men ja, bara det inte blir halsfluss den här gången så är det inte hela världen. Lillpluttan är fortfarande superförkyld, men ingen feber på henne iallafall.

Nu ligger Tilda och sover en stund efter att ha kämpat med att få i sig mat, och de andra barnen spelar xbox medan mamman dricker kaffe. Snart få i oss lite lunch tänkte jag.

Hur ser det ut för er med alla julförberedelser? Börjar ni komma någon vart? Vi har ett par julklappar kvar att fixa, och på fredag kväll ska vi sätta oss och slå in klappar när barnen sover, så får vi kanske lite perspektiv på vad vi köpt till vilka också.
Annars känner jag inte alls för någon jul.. känner mig helt likgiltig och hade likabra kunnat skippa julen. Men det gör jag inte, jag får snällt bita ihop och klistra på masken, för barnens skull.

Åh vad jag saknar dig <3

Gillar

Kommentarer