Skolavslutning

Idag vart den där dagen äntligen här, dagen som Alicia väntat på sen... ja sen jullovet haha. Hon gillar skolan, men gillar loven ännu mer :P

Hon klädde sig så fint imorse, med ny klänning och nya skor (Tack M!). Sen följde A med henne till skolan medan vi andra gjorde vid oss för att följa med upp till kyrkan där avslutningen hålls för hela skolan. Kevin satt stilla, med en mobil i handen haha. Tilda busade, men var hanterbar iallafall ;) Hade förberett mig själv på att kanske behöva gå ut med henne men det behövdes inte som tur var.

Barnen sjöng, det hölls tal, några lärare släppte ett par tårar och prästen pratade. Summan av kardemumman var att det blev en fin avslutning med fin sammanhållning av både klasser, lärare, personal och familjer :)

Lite besvärad över att jag skulle fota henne när hon ville springa och leka och sen fika i parken, men det gick ändå :) Efter leken och fikan följde hon med en kompis hem för att sova där inatt så får se när vi får hem henne imorgon :)

Imorgon ska vi (eller kanske bara A....) hämta hyllor som ska upp i vardagsrummet och i barnens rum, i hopp om att skapa lite mer ordning i kaoset. Kanske blir det bra...

Gillar

Kommentarer