Skolstart, längtan & fredag.

Halloj!

Nu är sommarlovet äntligen över och skolan drog igång igår. Det var två förväntansfulla och nervösa ungar jag gick med upp till skolan igår morse. Men Alicia fann sina klasskamrater direkt och jag & Lilleman gick ner till hans nya klassrum där han ska vara i ettan, tvåan och trean. Vi var där och tittade och pratade med fröken dagen innan skolstart så K fick lite försprång. Välja hylla och välja bänk fick han också göra. Och det hade gått bra igår. Någon liten incident på rasten och sen blev han lite ledsen i slutet men fröken var snabb med en lösning. Är superskönt att ha en så bra lärarinna, och gör saken ännu bättre att hon haft Alicia i tre år ;) Kevin berättade lyckligt att han fått pasta till lunchen, och att det inte fanns ketchup framme eftersom det var ris & gryta på matsedeln.. men det hade mattanten fixat det med =) Hela vårterminen åt han ett knäckebröd till lunch, men nu med ett intyg från Bup så ska det alltid finnas pasta till honom så han blir mätt i alla fall!
Det hade gått bra för Alicia också, och hon hade med sig kompis hem från skolan så det var full rulle hela eftermiddagen!

Och jag längtar efter skogen. Jag vill uuuuuut! Allra helst till Kåphult där jag trivs som bäst. Stressen försvinner för en stund när jag får lulla runt i mina stövlar 😍

Det är fredag idag. Känns som tisdag haha. Men ja... får väl försöka få någon slags fredagsfeeling. Just nu sitter Tilda med min mobil och bara slappar, hela förmiddagen har vi ritat, lekt med lera och pärlat så antar att hon är trött nu.

Hur ser din fredag ut?

Gillar

Kommentarer

Jenniferofhbg
Jenniferofhbg,
Casper börjar på måndag, i 7:an :O
nouw.com/jenniferofhbg