Slut på idéer?

# Betalt samarbete med Fyndiq #

Ibland (allt för ofta tyvärr) är det sjukt svårt att komma på vad man ska ge bort i present. Folk har ju oftast redan allt dom vill ha och jag är inte den som vill komma med en inredningspryl eller ett klädesplagg som jag inte har en susning om det kommer uppskattas eller inte. När det tar totalt stop i fantasin så brukar jag gå in och kolla presenttips på Fyndiq och där brukar det verkligen lossna!

Det finns olika kategorier att klicka sig in på för att underlätta lite, exempelvis Till mamma (perfekt inför kommande mors dag!), Till barn. dop, bröllop, konfirmation, student osv. Och jag tycker att tipsen förnyas hela tiden och verkligen är i ett med tiden också.

Själv har jag kikat lite på vad som finns för presenttips till en tonåring och det var ju verkligen en massa roliga grejer :D


Mobiltillbehör var ju inte oväntat att det fanns massor av, min unge hade behövt ett 20-pack med skärmskydd... i veckan!
Laddarsladdar också för den delen, har man tur så varar dom i två veckor.

Men i alla fall, för att återgå till ämnet så finns det miljoner (tror det stod 8 miljoner produkter nu när jag kikade på tonårssaker) med prylar att verkligen fynda. Jag brukar klicka mig in på en produkt för att sen gå vidare till en annan som kanske är 20:- billigare. Dock brukar jag vara petig med att jag inte vill att det ska ta 3 veckor att få hem grejerna.

Hoppas ni gillade dagens tips i alla fall, tycker man kan hitta så himla mycket bra och prisvärt på Fyndiq! Är alltid nöjd efter ett köp där! Brukar va riktigt bra priser och har man tur kan man hitta flerpack eller storpack för nästan samma pris som en produkt brukar kosta annars!

Här är vad jag spanade på för roligheter till min tonåring :)


Gillar

Kommentarer