Snölördag ⛄

Hej sötisar! Fick ni också snö imorse?  Eller ni har haft ett tag? Här i Skåne får vi inte alls för mycket snö och barnen har väntat och väntat. Himla mysigt att det faktiskt kom lite under lovet, och på helgen dessutom!

Alicia följde med kompisen hem igår och sov sen över, så vi mötte upp henne nere i byn innan lunch idag. Trött tjej som hade massor att berätta. Vi var och hämtade paket på Ica och handlade lite, så får man göra när bilen vinter-strejkar igen. Rent hopplöst är det. Tvättmaskinen vinter-strejkar den med. Det är snäppet värre än bilen!

Tyckte att paketet jag hämtade var väldigt litet med tanke på vad jag beställt, men tänkte inte mer på det förrän vi var hemma igen. Hade tydligen fått mer än en avisering så detta var bara ett av två paket som jag hämtade. Får traska ner en sväng imorgon igen!

I skrivande stund har mannen och de stora barnen precis lämnat hemmet för att gå och köpa lördagsgodis. Tilda sover och jag ska hälla i mig en välförtjänt redbull. Har rensat en massa på ovanvåningen, och ska börja packa ner julen. Jag slängde ut Barry igår så nu känns det som vi har lite plats i vardagsrummet igen

Vad gör ni denna lördag?

Gillar

Kommentarer