Snygga väggar!

-- I SAMARBETE MED BGAFOTOBUTIK.SE --

En sak som gör att jag fortfarande inte känner mig hemma i lägenheten är att det är så kalt överallt. Men vi har inte direkt ansträngt oss för att göra det bättre heller eftersom vi bara vill flytta härifrån. Dock hade det varit himla trevligt att få upp något på väggarna som lyser upp, som inspirerar, som gör en glad.

Hos BGA Fotobutik hittar du det mesta för att piffa upp hemmet med, såväl som posters, canvastavlor, speglar eller varför inte ett fotoalbum precis i din smak.

Jag hittade massor som jag lagt på min wanties-lista, både till oss och till barnen!


Är du nöjd med vad du har på väggarna hemma? Tell me! Jag var så glad när vi äntligen hade fått tummen ur och fixat en familjefotografering för några år sen och sen beställde jag förstoringar som vi satte upp på väggen ovanför soffan i vardagsrummet. Blev så mycket mer personligt och hemma. Dock fanns ju inte Tilda då. Men förstoringarna och ramarna förstördes ju i branden. Just nu äger vi inga tavlor alls och även om det verkligen kliar i fingrarna emellanåt så vill jag vänta tills vi bor i ett hem där vi ska stanna, eller kommer skapa ett hem på ett annat sätt än vad vi kunnat i den här lägenheten som ju mest var ett akutboende innan vi upptäckte hur omfattande bostadsbristen är i kommunen.

Men tillbaka till huvudämnet, vad har ni på väggarna och är ni nöjda? Tycker verkligen att ni ska kika in hos BGA Fotobutik , deras sortiment är toppklass! Om inget annat kanske du finner en fin present eller julklapp till någon :)

Barnens rum tycker jag för övrigt är svårast eftersom det ska passa både Kevin & Alicia som har helt olika tyckte och smak när det gäller det mesta och så är det ju tre år mellan dem så de delar inte så jättemycket intresse bortsett från Lego.


Gillar

Kommentarer