Spring Wishes! 🌾 + rabattkod

Åh vad jag lĂ€ngtar tills vi flyttar till större! Blir galen pĂ„ att inte kunna fĂ„ plats med nĂ„gonting. Barnen har en sĂ€ng och vars en byrĂ„ pĂ„ ditt rum... kan ni tĂ€nka er hur det ser ut? :O Haha. NĂ€r vi flyttar ska det minsann inhandlas förvaringsmöbler!

Kikade pĂ„ Chilli, massor av fina möbler och inredning! Klickar ni er in pĂ„ den hĂ€r lĂ€nken sĂ„ fĂ„r ni 10% rabatt pĂ„ ALLT. Även priser som redan Ă€r nedsatta! Skynda att fynda!

Gillade deras vÄningssÀngar skarpt! Alicia behöver dock ett skrivbord ocksÄ, men Kevin mÄste inte ha ett utan nöjer sig med bra lekyta sÄlÀnge. Tilda behöver ocksÄ förvaring. Kistorna och hyllorna i grönt och rosa föll jag för, superdupersöta! LikasÄ den stÄende 2x3-hyllan, kÀnns som att det Àr samma stil pÄ den och sÀngen bredvid?

Och vi... ja vi behöver ocksÄ lite förvaringsmöbler. Inte för att vi Àger sÄ hemskt mycket saker, men det kommer nog med tiden det ocksÄ. Jag fick en flaska vin hÀr om veckan, men jag har missat det dÀr med vinglas haha. Kommer med tiden det ocksÄ, och dÄ ska jag verkligen vÀlja ut vinglas som Àr snygga!

Hyllor pÄ vÀggarna Àr toppen, sÀrskilt nÀr man bor i lÀgenhet dÄ det brukar vara högt i tak. I huset kunde vi inte ha sÄnt eftersom takhöjden lÄg pÄ 199cm. Nackdelen med att sÀtta upp hyllor pÄ vÀggen Àr vÀl att man mÄste borra... och sen lÀmnar man ju de dÀr fula hÄlen efter sig med ;) Men det hör till :D

Gillar

Kommentarer