Spring Wishes! + rabattkod

Åh vad jag längtar tills vi flyttar till större! Blir galen på att inte kunna få plats med någonting. Barnen har en säng och vars en byrå på ditt rum... kan ni tänka er hur det ser ut? :O Haha. När vi flyttar ska det minsann inhandlas förvaringsmöbler!

Kikade på Chilli, massor av fina möbler och inredning! Klickar ni er in på den här länken så får ni 10% rabatt på ALLT. Även priser som redan är nedsatta! Skynda att fynda!

Gillade deras våningssängar skarpt! Alicia behöver dock ett skrivbord också, men Kevin måste inte ha ett utan nöjer sig med bra lekyta sålänge. Tilda behöver också förvaring. Kistorna och hyllorna i grönt och rosa föll jag för, superdupersöta! Likaså den stående 2x3-hyllan, känns som att det är samma stil på den och sängen bredvid?

Och vi... ja vi behöver också lite förvaringsmöbler. Inte för att vi äger så hemskt mycket saker, men det kommer nog med tiden det också. Jag fick en flaska vin här om veckan, men jag har missat det där med vinglas haha. Kommer med tiden det också, och då ska jag verkligen välja ut vinglas som är snygga!

Hyllor på väggarna är toppen, särskilt när man bor i lägenhet då det brukar vara högt i tak. I huset kunde vi inte ha sånt eftersom takhöjden låg på 199cm. Nackdelen med att sätta upp hyllor på väggen är väl att man måste borra... och sen lämnar man ju de där fula hålen efter sig med ;) Men det hör till :D

Gillar

Kommentarer