Springfeeling.

GodkvĂ€ll. Vet ni vad min mobil ville stava rubriken till? Springsteen 😂

Sambon sover bredvid mig,  A & K sover pĂ„ ovanvĂ„ningen och T ligger i knĂ€et pĂ„ mig och försöker komma till ro. Imorgon nĂ€r jag lĂ€mnat ungarna ska jag ringa vĂ„rdcentralen.  Vi avbokade gĂ„rdagens besök för Tilda och hennes finger eftersom det sĂ„g sĂ„ bra ut. Idag Ă€r det ilsket rött och dĂ€r nageln satt Ă€r det gröngult 🙈 SĂ„ vill nog ha en tid sĂ„ de tittar pĂ„ det igen iallafall. Onödigt att det ska bli infekterat. Och sĂ„ mĂ„ste vi verkligen köpa hem alsollösning!

Men snart somnar hon kanske. Mig gör det inte sÄ mycket att sitta hÀr ikvÀll. DÄ Àr det mindre risk att jag inte kan somna nÀr jag fÄr lÀgga mig. Förhoppningsvis Àr jag sÄ slutkörd att jag somnar pÄ nÄgra sekunder, innan hjÀrnan drar igÄng karusellen. BestÀmde mig idag för att innan veckan Àr slut ska jag ha iallafall ringt vc och försökt fÄ en tid. Dock tar det ju emot att A mÄste ta ledigt för att fixa med att fÄ dit mig och ta barnen. Men ja... nu har det gÄtt ganska mÄnga veckor sen jag sa att jag skulle ta tag i det. Inte mÄr jag bÀttre heller. Nej, nÄgot mÄste hÀnda.

I vĂ€ntan pĂ„ att pluttan somnar har jag spanat pĂ„ lite vĂ„r-feeling-grejer pĂ„ HM. Kan man fĂ„ för mycket barnklĂ€der?  NĂ€, haha.

Den rosa hyllan hade suttit som en smĂ€ck pĂ„ Tildas vĂ€gg. Köpte en svart till Alicia nĂ€r hon fyllde Ă„r och den Ă€r finfin att sĂ€tta smĂ„ prydnader och leksaker i 😍😍

Gillar

Kommentarer

8barnochfru
8barnochfru,
Älskar vĂ„rens fĂ€rger. IgĂ„r fick jag hem tjejernas bombajackor i rosa, super fina. Dom finns pĂ„ lekmer för 199kr 😉 hoppas ni fĂ„r en tid till vc, Ă€r bra att kolla upp.
nouw.com/8barnochfru
nathaliewaller
nathaliewaller,
Åh Ă€lskar den rosa jackan!😍
nouw.com/nathaliewaller
ssandraaf
ssandraaf,
Haha det Àr sjukt roligt ibland nÀr mobilen stavar till skumma saker, och hoppas det inte blir infekterat Àr nog som du sÀger lika bra att ni kollar upp lÀget <3
nouw.com/ssandraaf
amandassofi
amandassofi,
SĂ„ mycket fint!
nouw.com/amandassofi