Sprucken skärm?

I samarbete med gigamex.se

Cover image for Blogga om att laga iPhone!

Idag är vi beroende av våra mobiltelefoner, och att dom fungerar som dom ska. Hur mycket använder du din mobil i vardagen? Jag betalar räkningar, sköter allt med barnomsorgen & skolan, social media, mail och kalender. Det är väl de allra viktigaste bitarna. Men jag använder också mobilen som betalningsmedel både när jag handlar online, i några affärer och privatpersoner emellan. Kalendern är nog det allra viktigaste just nu för att få ihop vardagen, och jag och sambon synkar våra kalendrar så vi alltid vet vad den andra har inbokat. Supersmidigt och jag vet inte vad jag hade gjort utan den funktionen. Sen har jag en hel del dokument och foton i mobilen som faktiskt bara finns där (och när jag skriver detta inser jag att det är på tiden att jag säkerhetskopierar!).

Så vad skulle hända om min mobil gick sönder då? Kaos! Totalt kaos! Jag vet ju knappt vad det är för dag utan den.

Alla har nog varit i den sitsen. Mobilen glider ner på golvet och landar med skärmen neråt. Hårt underlag, asfalt. Tappas från hög höjd. Badas i ett glas saft. Ja, mina mobiler har varit i alla dom situationerna.

När skärmen spricker så slutar en del mobiler då också att fungera eftersom touchen är integrerad i skärmen. Been there! Då har man inte så mycket val än å skaffa ny, tror man. Men så är det ju faktiskt inte. Det går att laga de flesta skärmar! Behöver du laga Iphone så tycker jag du ska kika in hos Gigamex som lagar din Iphone-skärm inom 15 minuter och priserna ligger på från 399:-. Kikar du in på deras sida så kan du enkelt ta reda på vad som gäller för just din mobil och skada samt vart närmsta butik finns utifrån vart du bor. Det finns recensioner från nöjda kunder, alltid trevligt att se! Och om du lagar din Iphone hos dem så får du även en lagningsgaranti. Kan inte bli bättre!

Gillar

Kommentarer