Stenskott?

I SAMARBETE MED RYDS BILGLAS

Cover image for Blogga om Ryds Bilglas - din lokala verkstad!


Vi har flera stenskott på vår framruta och hade behövt laga dem, eller kanske till och med byta hela rutan. På förrförra bilen så bytade vi hela rutan och jiiiisses vilken skillnad det blev när man slapp stenskott, sprickor och repor. Helt klart och fint!

Tänker lite som så också, att om man har en spricka eller ett stenskott så kan det ju bli så mycket värre vid en liten kollision än vad det behöver bli. Är där en spricka i rutan så kanske det räcker att man får en fågel på rutan vid kärning för att hela rutan ska spricka mer, men har man en hel eller lagad ruta från första början så behöver det inte bli så omfattande. Så det gäller nog att tänka efter både en och två gånger när man sett att man har ett stenskott eller en spricka på rutan, främst framrutan!

Om du inte vet vart din närmsta verkstadfinns så är det bara att söka, vår är egentligen Hässleholm om man tar fågelvägen men det är så sällan vi flyger (haha!) så det skulle bli Ängelholm med bil och deras sida finns här om du vill kontakta dem för att reparera eller byta ruta i bilen!

Gillar

Kommentarer