Superheroes.

-- I SAMARBETE MED PARTYKUNGEN.SE --


Tummen upp för partykungen.se som har massor av de klassiska superhjältedräkerna även för tjejer! Även om det funkar ypperligt med en helt vanlig dräkt till både tjej & kille så hade inte min äldsta uppskattat det utan velat ha mer tjejigt plagg som kjol eller klänning. Hur är era barn? Mina får nästan klä sig som de vill, som de trivs. Idag åkte vi hem till farmor & farfar på middag och K var klädd i pyjamas :P

En hel del av de vanliga klädkedjorna har superhjältedräkter till pojkar och glittriga rosa prinsessklänningar till tjejerna.. och inte mycket mer att välja på. Inget kul alls enligt mig.

Dessutom tyckte jag att dräkterna hos partykungen var väldigt prisvärda jämfört med priser jag sett tidigare hos andra butiker.

Hos partykungen.se finns det massor av maskeradkläder till barn & vuxen. Även roliga tillbehör, rekvisita m.m. För tillfället är det ju ett tag kvar till halloween, men ska du ha barnkalas eller en temafest tycker jag verkligen att du ska kolla in utbudet! Jag kunde såklart inte låta bli att kolla om det fanns något fint till de kommande barnkalasen, och oooj vad jag hittade mycket! Kul att hitta lite annorlunda & unika saker också!

Funderar på om Tilda & Kevin kanske ska få vars en superhjältedräkt när de fyller år. Kevin har spindelmannen och batman just nu, men tror han skulle bli superduperglad över en till. Kanske Robin eller Thor? Och Tilda skulle ju bli supersöt som batgirl 😍 Har ditt/dina barn några favorithjältar och brukar de isåfall klä ut sig till dessa? Kom på att ninjor & pyjamashjältarna är väldigt poppis här med :)


Gillar

Kommentarer