Svampskog, älg & jobb.

Hellooo i sommarvärmen! Eller ni har kanske ingen värme, precis som oss? För min del är det perfekt väder :D Dock skadar det inte med någon varm dag så vi kan åka och bada innan semester & sommarlov är över.

Igår spenderade vi förmiddagen i den halländska skogen. När vi satt och åt lunch i en glänta i granskogen så kom det ett rådjur lunkandes. Barnen var ganska impade över hur tyst och lugnt det (dom!) kunde vara! Sen körde vi vidare inne på skogsvägarna, plockade på oss alla kantareller vi kunde hitta. Alla tre barnen lyckades hitta helt själva också så mammahjärtat svämmade över i lycka - då är alla åren av kantarellspaning till användning :) Och så körde vi in på en återvändsgränd där det stod en älgko och åt haha. Vilken lycka det var för ungarna att få se djuren så nära inpå! Tilda var dock mest lycklig över att ha hittat en groda, som hon sen grät över halva vägen hem haha.

Imorgon vankas ett par timmars jobb, likaså till helgen då jag jobbar dygn från fredag-lördag och sen söndag-måndag. Underbart!

Har ni varit i skogen något?

Gillar

Kommentarer