Ta hand om kalufsen!

# I betalt samarbete med Pozehair #


Jag måste börja ta hand om mitt hår. Och på en seriös nivå. Vissa dagar borstar jag inte ens håret och är mer sugen på att raka av det än att göra något med det, Jag gillar när det är långt, men tycker inte alls om att ha håret utsläppt så det sitter i princip alltid i en tofs eller bulle.

När jag satt och funderade på tänkbara behandlingar oh produkter utanför det man hittar i mataffären här i byn så trillade jag in på Poze som gav mig en hel del förhoppningar om att mitt hår kanske också går att rädda. Kanske. Det är ju i alla fall helt klart värt en chans eller tre att faktiskt köra någon sorts behandling för att se hur håret blir. Och sluta misshandla håret som jag uppenbarligen gör ganska ofta. Inte allt för längesen använde jag Tildas Ariel-schampo i min kalufs. Gör jag inte om! Funderar även på att byta ut innehållet i hennes flaska till något som är bra för henne kalufs också.
Jag har ju ändå tänkt att håret ska vara kvar på huvudet ganska många år till så då är det nog dags att börja tänka på vad man gör med det också?! Är du noga med vad du använder för produkter i ditt hår? Både när du tvättar det och sen för styling? Ja jag stylar ju aldrig och skulle jag få för mig att platta håret så är det en gnutta billigt spray uppe på huvudet för att få envisa små hårstrån att lägga sig. Upptäckte även för ett tag sen att jag har bebishår. Kallas det så? Nytt hår som bara är någon centimeter långt uppe vid hårfästet i pannan.

Men i alla fall, det borde faktiskt vara en självklarhet att ta hand om håret precis som med resten av kroppen!

Gillar