The end.

15 års kärlek är nu förbi och vi har lagt våra förlovningsringar i en ask. Vänskapen är stark men mer än så är det inte.
Förhoppningsvis kan vänskapen också bestå, för barnen skull iallafall. Eller ja, för vår också.

Det är så fruktansvärt olägligt egentligen, men det finns nog ingen perfekt tidpunkt i livet att säga hejdå till kärleken. Jag hamnar i en ganska kass sits som arbetslös och med en bakgrund med ekonomiska svårigheter. Så just nu kommer jag att bo kvar, och vi kommer att försöka leva på som vanligt nästan, men inte som ett par han och jag. Det är inte vi längre.

Att blicka framåt är extremt svårt när jag inte vet hur det kommer bli. Jag vet inte när jag kan få fatt i ett eget boende. Så just nu får vi försöka hålla ut, var och en, och tillsammans ändå.

Tankarna snurrar hela tiden, eller mest när jag är sysslolös. Hur kommer det bli? Hur kommer barnen att ta detta? Hur blir reaktionerna nu och sen? Dom kanske inte reagerar så mycket nu när vi berättat, men det kanske kommer komma i perioder. Och när jag väl får tag på ett eget boende, hur blir det då? Hur kommer vi må?

#nysepareradochvilse

Gillar

Kommentarer

Jenniferofhbg
Jenniferofhbg,
Styrke kram! <3 Barnen kommer bli ledsna, men så länge ni visar att allt är okej så kommer allt att gå bra! 😃
nouw.com/jenniferofhbg
livetmedangest
livetmedangest,
Vet precis hur det är, är själv i samma sits. Exet och jag har bott tillsammans över ett år då han inte hittar någon bostad.
nouw.com/livetmedangest
Aliciasmood
Aliciasmood,
skickar styrkekramar! <3
nouw.com/aliciasmood