The ring 💍

-- i samarbete med vanbruun.com --

Designa egen ring

Är du förlovad? 💍 Inte? DĂ„ kanske du gĂ„r i tankarna att förlova dig med in Ă€lskade tjej eller kille?

Nu Ă€r det mĂ„nga Ă„r sen jag och A förlovade oss, men jag minns det som igĂ„r. Och kĂ€nslan nĂ€r vi valde ringar, att vi skulle bĂ€ra likadana ringar som vi valt ut tillsammans, med varandras namn i... den kĂ€nslan Ă€r ljuvlig 😍 Vi tittade lĂ€nge pĂ„ internet efter vad vi ville ha. Han tittade för sig sjĂ€lv, jag tittade för mig sjĂ€lv och sen tittade vi massor tillsammans. MĂ„nga timmars tittande. Bara online. Sen var vi i butik tvĂ„ gĂ„nger innan vi Ă€ntligen bestĂ€mde oss för vad vi ville ha.

Det kan vara ganska svÄrt att komma överens, sÀrskilt om man vill ha pÄ pricken likadana. Men ibland har man matchande ringar utan att dom Àr identiska - exempelvis en diamant pÄ ena ringer och flera pÄ den andre.

Nu kan du designa din egen ring, precis efter ditt tycke och smak! Kan det bli bÀttre? Nej skulle inte tro det! Den möjligheten hade jag inte tackat nej till (Àven om jag sÄklart Àlskar ringen jag bÀr!!).FrÀckt att kunna designa en alldeles egen och unik ring som -kanske- ingen annan har. I alla fall sÄ kommer den nog inte att finnas med i utbudet frÄn guldaffÀrerna som skickas med posten runt alla hjÀrtans dag ;)

Hos vanbruun hittar du ett grymt stort sortiment av förlovningsringar av alla möjliga sorter för varje smak och tycke. Har du kikat? Gör dÄ det! Lovar att du kommer hitta en massa fint. Jag har hittat tvÄ ringar jag skulle kunna tÀnka mig att köpa, bara för att ;)

Sen finns det ju inte bara ringar att spana in, utan en massa andra smycken ocksÄ som örhÀnge, halsband och armband. Jag Àlskar smycken och har en del, men kan lixom aldrig fÄ nog! Det finns alltid nÄgot som fattas och nÄgot som suger i en nÀr man fönstershoppar smycken ;) Jag skulle vilja ha ett litet silverhalsband att alltid bÀra. Har en del halsband men av den sorten som inte gÄr att varken sova med eller duscha med. KÀnner mig en smula naken utan smycken pÄ och hade velat ha nÄgot fint hÀngandes varteviga dag och natt! Och skulle du inte hitta nÄgot till dig sjÀlv sÄ blir sÀkerligen mamma, mormor, faster, syster, bÀstis eller barn superglada för en spontanpresent eller ett smycke i julklapp. Eller varför inte slÄ pÄ stort och fria till din kÀresta med en ljuvlig egendesignad ring som kÀrlekssymbol? Go for it!Gillar

Kommentarer