This sucks!

Måndagsångest var det längesen jag hade. Brukar gilla måndagar och vara positiv till en ny orörd vecka. Idag känner jag inte alls så.

I fredags åkte ungarna till sin pappa, för första gången ska jag vara utan dom i en vecka. Sju dagar. Dagen flöt på ganska bra och igår fixade jag lite här hemma, spelade så hög musik att tvn nästan hoppade iväg och gjorde mig redo för att lämna byn för kvällen. Lillebror och Manda kom hit med en påse cheeseburgare (såå gott!) och sen drog vi till Klippan. Kvällens mål var att samlas ett gäng för att överraska storebror som fyller 35 imorgon. Och gissa om han blev överraskad när han såg allihopa sitta i baren 🤭🤣😍

Vi åt och drack och pratade och gäspade och drack drinkar till 01, sen traskade vi hem till sängarna. Jag somnade direkt, hade gäspat sen 22 haha 🤭 När jag vaknade vid 10 idag så var dom andra vakna, men tror inte någon av oss kände sig pigg 🤣

Det var underbart att komma iväg, komma ut, tänka på annat. Nu sitter jag här och bara ugglar medan tvn är på. Skulle duscha men kan likabra göra det imorgon. Har inget planerat alls imorgon mer än att jag ska ner till Soc en sväng och lämna papper.. sen blir det väl att förbereda lite inför tisdagens jobbintervju.

Men just ju SUGER detta. Jag saknar mina barn så fruktansvärt mycket. Saknar en mening med att denna veckan existerar över huvud taget. Det är för många dagar till fredag..

Funderar på att skaffa en papegoja bara för att ha nån att prata med 😶😐

Gillar

Kommentarer