Tidlös stil.

I samarbete med Marville Road

Cover image for Blogga om Marville Road!

Vad har du i din garderob som du är mest nöjd med? Saknar du något speciellt?
Jag saknar tidlösa och stilrena plagg. Kläder som jag kan känna mig extra powerful i när jag använder dem. Kanske på event eller möten. Jobbintervjuer. Kläder som får mig att känna mig mer säker på att jag är stark. Kläder som ger ett intryck av en kvinna som vill klättra högt och nå skyarna. Någon som kämpar och får det hon vill ha.
Dessa plagg hittar man inte var som helst. Nej det är svårt. Ofta finns det ganska knapert utbud av just den här typen av plagg. Utan krusiduller, paljetter, blommor och spets. Lika tidlöst och stilrent som en helt vanlig kostym för män.

Marville Road erbjuder precis den här typen av plagg, i många härliga kulörer och utföranden. Dessa var mina favoriter och jag skulle absolut känna mig både elegant, modern och powerful om jag gick på möte i ett sånt plagg!


Den supersnygga och tidlösa klänningen, den eleganta och enkla (men stilfulla!) toppen och de raka och modernt skurna finbyxorna skulle vara ett sjukt bra komplement till min garderob, gärna redan igår!

Plus i kanten är att dessa plagg oftast inte skrynklar till sig, alltså är det perfekt att packa ner i resväskan eller weekendbagen utan att behöva oroa sig för skrynklor. De är stretchiga i tyget och tål vanlig maskintvätt, så du slipper ordna med kemtvätt och grejer.

Tycker du ska göra precis som jag - spana in dessa amazing plagg!

Gillar

Kommentarer