Tidningsartikel och IKEA.

Underbara människor, tack för att ni finns 😍 Och jag syftar på alla, minsta lilla hjärta som skickats till oss.. det betyder massor!

Vi var med i tidningen idag och artikeln publicerades online igår. Finns att läsa här ➡➡ hd.se

Vi fick faktiskt nycklarna till en liten lägenhet i fredags tack vare att en hyresvärd i fagerhult ställde upp och ville hjälpa oss,  den var egentligen inte till uthyrning än men vi fick ett tak över huvudet!

Så igår spenderade vi hela dagen med att handla. Det köptes massor, det viktigaste.. men mer kommer att behöva inhandlas efter hand. Är sjukt med saker man behöver för att klara av en vardag, särskilt när man har tre barn.

Imorgon ska soffa/bäddsoffa hämtas och sen ska vi försöka hitta hyllor till barnens rum.

Just nu är hjärtat och de stora barnen iväg en sväng medan jag sitter här på golvet i en ekande lägenhet och försöker förmå mig att fortsätta skruva ihop möbler. Nackdelen med att köpa helt nytt 😅

Men vi börjar känna att vi har ett hem och att detta kommer bli bra. Är ganska slutkörd och här fullt upp hela tiden..  ofta är det bara en av oss som kan fixa och dona medan den andre ordnar med barnen. Tilda är orolig och vill inte bli lämnad själv på golvet och de stora barnen mår som de gör.. mycket oro där med och fortfarande massor av frågor som vi inte riktigt kan svara på. Nu när det börjar se ut som ett hem är det ju mycket de vill ha och saknar. Svårt att förklara för barnen att det kan ta tid och att vi måste prioritera vilken ordning vi tar allt i.

Gillar

Kommentarer