Tjugo kilometer.

Jag spelade inte PoGo igår, vet inte ens om jag öppnade appen för att skicka gifts. Jag vet dock att jag spelade i förrgår.
Iallafall, när jag körde igång idag vid 13-tiden så fick jag upp att min buddy hade traskat 20,1km sen senaste inloggningen. Herrejisses! Inte konstigt att jag somnar gott om kvällarna haha!

Idag traskade jag & ungarna iväg lite tidgare eftersom Tilda skulle inom vc och lämna urinprov. Men det var snabbt överstökat så vi kom vidare i tid. Kevin lämnades först och sen vidare för att lämna T. Vi behövde dock inte gå, vi fick skjuts av E :) Tilda lämnades och jag och E styrde ratten ner i byn så jag kunde lämna lite papper, och sen körde vi hem så hon fick se hur vi har det.

Ett par timmar senare, två koppar kaffe och en massa babbel körde E hem och jag tog tag i tvätten.. men så kom jag på att jag skulle möta mormor i byn haha. Hade bara gått ett par meter när hon ringde och frågade hur långt jag kommit. Jag var iallafall framme där hon väntade ett par minuter senare, och sen traskade vi upp till Jysk en sväng. Sen gick vi och käkade och drack kaffe innan jag skulle hämta ungarna igen.

Barnen hämtades, jag fick info om att K hade haft en riktigt bra dag (igår var infon inte lika rolig...) och sen gick vi ner till bibblan och lånade en massa böcker. Hade tänkt oss lekplatsen men vädret höll inte med. Vidare till Coop för att handla lite till kvällsmaten och sen hem. Tror vi var hemma lite efter 15, då hade jag varit ute och traskat sen 11.

Vilade fötterna en stund och påminde barnen om att dom skulle plocka upp på rummet och dammsuga innan kvällsmaten, tror det tog fem minuter sen var dom klara. Aldrig hänt innan! Jag roade mig med att ha sönder kartonger, och sen bar vi ut det i förrådet så hallen blev synlig igen. Efter maten åkte ungarna in i duschen, sen fick Kevin träna inför NO-testet, och sen blev det efterrätt. Kände bara att jag ville göra det extra mysigt när dom varit så duktiga och gått runt i byn med sina trötta fötter, och sen åker dom till pappa imorgon.... så ville få ut det mesta av tiden <3

Nu ska jag sätta mig med en kopp kaffe och boken jag lånade idag. Minns inte när jag lånade en bok sist! Läser ni böcker? Riktiga böcker?

Gillar

Kommentarer