Tomorrow.

Imorgon är det lillemans födelsedag. Helt ofattbart att han fyller 6 år, och börjar F-klass till hösten! Vart tog min lille bebisbuddha vägen?

Det verkar som att det blir vab för min del imorgon, men K kommer ändå lämnas på förskolan några timmar. Tilda är den som är sjuk. Alicia ska till skolan och A ska jobba, iallafall halva dagen. För sen måste jag med bussen till 13, och vet inte när jag är hemma igen. När K är på förskolan tänkte jag förbereda inför morgondagens kvällsmat, pannkakstårta! Kan väl inte bli bättre som födelsedagsmat? ;D Tror lilleman kommer gilla det! 

Så får jag se om jag tar bussen hem från Mryd imorgon eller om jag ber familjen hämta mig när jag är klar. Tänkte jag skulle inom Netto och kika lite när jag ändå är i närheten, och sen har jag ett par paket att hämta ut i kiosken med.. finns risk att det blir bökigt med buss och packning haha. Men får se hur vi gör. '

Och så bestämde vi att Kevin inte kommer få några presenter förrän på eftermiddagen. Blir så himla tokigt att väcka honom med presenter som han inte kommer hinna leka med eftersom han ska till förskolan, dessutom är ju inte pappan i familjen hemma då heller och han vill ju såklart vara med och ge presenterna. Så jaa, det blir presenter när alla är samlade!

Hur gör ni i en sån situation? Visst vi hade kunnat lösa det genom att ge honom ett klädesplagg eller ngt på morgonen men får han en present vill han säkerligen ha fler :P
(bild lånad från ica.se)

Gillar

Kommentarer