Tomorrow.

Vilken härlig dag vi fick i Klippan! Började med massa kaffe och babbel i vanlig ordning, sen fika i massor och avslutade med en promenad med alla barnen till dem stora lekplatsen.

Barnen var lagom trötta och bråkade och gnällde sig igenom bilresan hem. Vi stannade till i Öa och jag sprang in på Jysk. Skulle ha ett café-set som jag visste dom hade på rea, men kom ut med två ljusboxar :P Har velat ha sånna länge till barnen och nu fanns dom där :D Suveränt pris också!

149:- var helt överenskomligt (länk) så Alicia & Kevin fick en till sitt rum och Tilda fick en egen. Dock glömde den här mamman att köpa batterier ^^

Väl hemma, och med lite mer kaffe i kroppen så körde A iväg till kanotskolan och jag la Tilda en stund medan Alicia var ute och lekte och Kevin tittade på film. Passade på att kolla mailen och hade minsann fått mail om att jag var välkommen på jobbintervju imorgon! Vi hade bestämt att vi skulle till pannkaksladan med svärisarna men A & barnen får åka själva så får jag åka buss till intervjun. Pirrigt!

Gillar

Kommentarer