Torr. fet och prickig.

I samarbete med Dermosil

Cover image for Skriv ett blogginlägg om Dermosil – hudvänlig hudvård och kosmetik från Finland!

Såhär på vintern är min hud verkligen kaos. Jag skyller väldigt mycket på väder och vind faktiskt. Ena dagen är det vindstilla, 8 plusgrader och sol, för att sen nästa dag bli 72 minus och blåst. Min hud fjällar, är rödblossig, prickig, fet. Ja den ena dagen är aldrig den andre lik vill jag lova. Jag försöker att smörja och ta hand om huden, men med tre barn och en stressig morgon (alltid!) så hinner jag inte med hur mycket som helst innan vi ska ge oss ut. Ibland kommer jag på att jag ska smörja ansiktet precis innan vi tar på oss ytterkläderna, och är det då minusgrader ute vill jag inte smörja mig med något som sen kan frysa. Nej det här med hudvård är inte min starka sida och jag önskar att jag var bättre på att ta hand om huden, den är ju inte 17 år längre ;)

Jag har kikat en del på Dermosil eftersom jag hört så mycket gott om dem. Men jag tror aldrig att jag testat deras produkter, och nu när jag var inne på sidan så såg jag att det finns ju huuuuur mycket som helst! Smink, hudvård, grejer för håret, kosttillskott m.m. Och priserna var ju himla bra också! Sånt gillar jag ;)

Funderar på om jag ska klicka hem lite produkter och testa, kanske något till Alicia också som nog ska börja använda någon bra ansiktskräm när huden utsatts mycket för vind och kyla. Hon har ju atopiska eksem som hon haft sen hon var bebis, men det har blivit lite bättre för varje år som gått och nu är det mest haka och överläpp som blir torra. Nagelprodukter hittade jag nu med.. mjo, det blir nog en beställning snart haha!

Har du testat Dermosil? Är du nöjd? Vad köpte du och när? Tell me all about it!

altImageText[limitedcollection,Pink Box]

Jag är supernyfiken på deras Pink Box! Någon som testat?


Gillar

Kommentarer