Trasig, saknad & vilse.

De senaste veckorna har jag sjunkit längre och längre ner. Är jag på botten nu? Vissa dagar vet jag varken ut eller in, vet knappt vart jag har huvudet och känner inte för någonting. Minnet är som bortblåst, känslorna är antingen knappt märkbara eller så går dom på 200% samtidigt som jag försöker dränka alltihopa eftersom det inte passar sig att bryta ihop i mataffären, när jag leker med barnen eller bli ap-arg på bananflugornas förökningsförmåga i köket. Många gånger känns det som att det är så absurda saker som triggar.

Min ork är slut. Är det inte barnet med autism som suger åt sig all min energi så är det barnet med "diagnosen som sätts på tisdag", eller så är det den underbara lilla 3-åringen som trotsar allt vad hon kan. Misstolka mig inte, jag älskar mina barn över allt annat men just nu känner jag att jag inte räcker till. Är det för att dom varit hemma från skola & förskola i nästan två månader? 

​Jag går mellan hemmet, jobbet och skolböckerna som en en bubbla. En grå och jävlig bubbla. Hur får jag tillbaka alla färger och nyanser igen?

Och folk. Folk tycker så himla mycket. Tycker att man ska bete sig på ett visst sätt. Kunna saker bara för att.
Gilla samma. Kunna samma. Göra samma.
Alla är vi olika och stöpta i olika former. När vuxna människor inte kan få in det så undrar jag hur i hela friden barnen ska klara det.

När vi flyttade ifrån den trånga lilla lägenheten i början av detta året, när vi äntligen fick en större lägenhet, då trodde jag att saker och ting skulle börja falla på plats. Men icke. Jag känner mig olustig hemma. Det känns inte som ett hem, inte mitt hem. Det är bara fult och kaos och ser ut som en stökig övernattningslägenhet. Och som grädden på moset har vi poliser rännande allt för ofta, och folk på området som gör att vi känner oss otrygga. De stör långt in på nätterna, stjäler och ställer till med oreda.

Jag är så vilse. Jag vet lixom inte vart jag befinner mig... 
Och hålet i hjärtat & själen vill inte läka heller.

 Fan mamma, jag behöver dig nu


💔

Jag är trasig.

Gillar

Kommentarer

8barnochfru
8barnochfru,
Många kramar till dig ❤️
nouw.com/8barnochfru
MARREEKHOLM
MARREEKHOLM,
Kram kram ❤️❤️
nouw.com/marreekholm