Tre av tre möten - check.

Godkväll!

Vilken dag det varit! Först var A på mötet jag skrev om tidigare idag - sååå skönt att ha den biten avklarad!

Sen åkte vi till Öa när barnen var hämtade, familjen släppte av mig och åkte sen vidare hem till farmor & farfar.
Mötet jag var på var ett inskrivningssamtal på AME där jag framöver ska spendera mina dagar. Får se om det går bättre med jobbsökandet därifrån och om det kanske blir någon fart i det hela. Kanske en praktik under våren eller sommaren för att komma ut lite. Kändes bra och blir nog bra av det hela.

Sen när jag var klar där efter en 45 minuter så ringde jag A som hämtade mig så styrde vi bilen tillbaka hemåt för att ha möte på Ks förskola. Var ett givande möte och vi var nog ganska överens allihopa om hur han (oftast) fungerar och hur man kan försöka lösa olika situationer. Ska ta kontakt med Bvc också och se om vi kan få stöd därigenom.

Efter en timme lämnade vi återigen byn för att åka tillbaka till Öa & barnen som var hos farmor & farfar och lekte. Var inom Coop och handlade inför helgen och kände oss smidiga som valde att blippa idag, fyra färdigpackade kassar senare sa betalstationen ifrån om att vi hamnat i en kontroll haha. Så typiskt att det händer när man handlat så mycket. Men var bara att packa upp allt igen, och packa ner på andra sidan kassan. Seeen hem till svärisarna! Fick god mat och kaffe, och trevligt sällskap som vanligt. Uppskattar deras hjälp såå mycket!

Nu är jag helt slut. Ska sätta mig och fixa med bloggen och den kommande bloggflytten (lämnar Nouw!) sen ska jag nog krypa ner under täcket.

Hur har din dag varit?

Gillar

Kommentarer