Två dygn utan napp.

Nu har lillskruttan klarat två dygn utan napp. Dagen igår gick bra, inte mycket frågor om nappen och när hon hittade en napp i sina gömmor så sög hon lite på den för att sen konstatera att den var trasig, och gick ut i köket och slängde den i soporna :)

Kvällen gick bättre än första kvällen. Hon stannade i sin säng och klagade inte så mycket i början, men när tröttheten satte in ordentligt så grät hon. Tillslut gick jag och satte mig brevid henne och sjöng medan jag drog fingrarna genom håret på henne. Det lilla ansiktet var genomblött av tårar 😭 Men det är inte konstigt. Hon är i sorg och sorgen är stor. Första gången hon fick napp i mun var hon bara några timmar gammal. Det räckte att jag satt brevid och sjöng 2 minuter sen sov hon som en liten gris. Vaknade 2-3 gånger inatt och det räckte att jag visade att jag fanns där, bäddade ner henne och klappade henne i pannan sen somnade hon om fint.

Så det går framåt, abstinensen börjar sakta men säkert släppa!

Gillar

Kommentarer

AngelicaCarlsson
AngelicaCarlsson,
så jobbigt o se sina barn så ledsna, skönt att avvänjningen går bra 😊 det är ju för deras egen skull som de bör sluta med napp. vår son är 2 o ska snart sluta han med, innan tänderna tar skada.. däremot har vi begränsat användingen så han bara går ha den när han sover elr är ledsen(ex. ramlat elr slagit sig) så hoppas avvänjningen ska gå lättare om han inte får ha den jämt också 😊
nouw.com/angelicacarlsson
Emiz
Emiz,
Kul att hon klarat sig utan napp även om det är jobbigt att höra henne vara ledsen
nouw.com/emiz
sofia,
Förstår att det är jobbigt att höra henne ledsen! Vad duktig hon är som har klarat sig utan den 😊
nouw.com/sofialissmyr
Viktor Högnäs,
Hon är duktig är hon! 😊 Jobbigt att se någon ledsen självfallet!
www.nouw.com/viktorhognas
sandra,
men så duktig hon är 😃
www.teamkjellstrm.blogg.se
Evelina ,