Vabelivab.

Den här veckan började ju perfekt ^^

En liten Alicia vaknade med ont i halsen, ont i huvudet och allmänt risig.. så det fick bli en sjukanmälan på henne. Första gången på väldigt länge faktiskt! Bara hoppas det är snabbt övergående och att det inte smittar!

Vi gör inte speciellt mycket idag, bebis sover än så länge, de stora sitter och spelar xbox och jag sitter brevid med mitt kaffe i hopp om att känna mig lite piggare..


Helgen har verkligen varit fin, lång och intensiv :) Fiske, marknader, karuseller, sockervadd, långklänningar (jag köpte två!), god mat, egentid, vänner, blommor m.m.

Igår gick vi ner till parken och lekte med bästis och hennes ungar, barnen var dock trötta så det gnälldes och bråkades en del. Väl hemma igen skickade jag sms till min mormor och gratulerade henne på mormor-dagen och bjöd hit henne på kaffe så en stund senare knackade det på dörren och kafferepet kunde börja :D

Hjärtat kom hem till kvällsmaten efter en dag på havet, och hade med sig blommor till mig <3 Kärlek! När vi ätit fick jag ett ryck och bestämde mig för långpromenad, kollade om svägerskan ville med och det ville hon. Traskade hemifrån med bebis och gick upp till minneslunden och tände ljus för mamma, sa grattis på mors dag och småpratade lite rakt ut i luften innan jag gick vidare till stjärnan och gjorde lite fint där med. Sen mötte vi upp svägerska och Bellis och traskade iväg =)

Gillar

Kommentarer

bolmgren,
Hoppas Alicia är bättre imån
nouw.com/bolmgren
bolmgren,
Hoppas Alicia är bättre imån
nouw.com/bolmgren