Vabelivab.

Halloj!

Idag blev det vab (eller ja, jag jobbar ju inte just nu, men det blev ju ändå vård av ungar!) på hela tre av tre barn! Men dom har kryat på sig bra under dagen så vi siktar in oss på skola & förskola redan imorgon igen minsann!

Vi tog oss ut i skogen en sväng i eftermiddags i hopp om lite guld igen, men det var väldigt få svampar som stod där jag lämnat smått förra veckan så antar att någon annan varit där före oss :( Barnen skriker svamptjuvar så fort dom ser bilar parkerade i skogen haha.

Hyresvärden var här och knackade på igår och kollade om vi fortfarande vill ha en större lägenhet, jo tack! Det verkar ju inte bli något i grannbyn just nu ändå så en större lägenhet tackar vi verkligen inte nej till, men förhoppningarna är inte allt för stora med tanke på att dom frågade samma sak för snart ett år sen och de tomma treorna ändå gick till andra sökande. Vi får se helt enkelt!

Nu ska jag spåna vidare på vad jag ska bjuda på för något på mina födelsedagsfiranden i helgen, lutar åt tårta men är inte helt säker ännu :P

Vad har du gjort idag?

Gillar

Kommentarer