Vad ger du?

Inlägget är i samarbete med getpersonal.se

Cover image for Blogga om Alla hjärtans dag-presenter!

Det är en vecka kvar till den där dagen som vissa hatar och andra älskar. Jag gillar den. Jag begär varken rosor, choklad eller diamanter, men ett extra "jag älskar dig", en god middag och en dag & kväll att visa varandra lite extra uppskattning är inte fel. Barnen får vara med på ett hörn också, och ofta kommer de hem från skola & förskola med pysslade och målade små sockersöta hjärtan. To die for 😍

Men om vi nu ska gå lite djupare in på gåvor, så vill jag tipsa om den mer personligare varianten av en gåva. Jag är nästan hellre utan gåva om den bara plockats ner i kundkorgen sådär hemskt spontant, stressat och oplanerat. En genomtänkt, unik och personlig gåva är den bästa!

Här är mina tips - utvalda för att passa de flesta tycken!

Själv är jag störtkär i nyckelringen och halsbandet som är ett plektrum. Så snygga! Men alltså, har ni inte testat att ge bort något med gravyr så måste ni testa. Det blir alltid 110% uppskattat och mottagaren brukar bli superglad över att få något som är så himla unikt och personligt, som faktiskt ingen annan har. Att få ett halsband som man vet att många andra har, eller ölglasen som finns i vartannat hem i kvarteret är kanske inte så kul. Jag beställde stora fina ölglas till sambon för något år sen med hans namn och året han föddes. Riktigt snyggt och kul att plocka fram speciella dagar!

Så, vad kommer du att ge bort i alla hjärtans dag present till din kärlek? Eller till dig själv? Jag tycker minsann att alla som av någon anledning är singlar, självvalt eller ej, också ska fira den här fina kärleksdagen med något fint till sig själv och en chokladask. Kanske en god middag ute alldeles själv på en riktigt lyxig restaurang - med ett unikt och personligt armband?

Gillar

Kommentarer

evelinaglad
evelinaglad,