Våga vägra mello.

Ännu en lördag i antiMello-anda. Överallt i social media syns mellodekorerade vardagsrum, hejjarop på artister och ilskna inlägg om att allt låter dåligt. Jag skippade mello för flera år sen. Skulle inte få för mig att titta på det. Det är alldeles säkert uppgjort, och sen kvittar det om låten är bra eller inte.. är artisten en folkfavvo så går hen vidare. Och det är bara såååå fel! Som tur är har barnen inte nämnt mello när dom varit här, och skulle dom göra det så kan jag ändå inte lösa saken eftersom jag inte har några tv-kanaler ;)


Den här lördagen spenderas mest vid datorn. Har även varit nere i byn och sprungit lite ärenden. Sen har jag städat, pysslat, spelat på tok för hög musik så grannen började banka i min vägg. Och pluggandet, det går framåt faktiskt *klapp på axeln*.

Fick även samtal från jobbet (HAHA! Ja jag har fått jobb!) och fick bestämt lite brevidgångar innan det drar igång på riktigt :D

För övrigt så snurrar tankarna tusen varv i minuten. Det är så mycket som hänt den senaste tiden som är positivt.. och sen kommer världens mest negativa besked som kan sätta mig ordentligt i skiten och till och med göra mig bostadslös. Just nu kan jag inget göra mer än att ha is i magen tills ett besked kommer. Och efter en helt crazy barnvecka så är jag så trött och då gör min hjärna uppror och stänger av sig emellanåt.. precis som att jag hamnar i något zombie-läge och inte kan tänka klart. Kan knappt koncentrera mig på ett mobilspel eller på tvn. Eller det är kanske inte ett zombie-läge... det är kanske mamma-läget?

Nu är jag barnfri tills fredag och kommer sakna ihjäl mina monster samtidigt som jag har massor att göra med både jobbet och skolan så tiden lär ju springa sin väg denna veckan också!

Kollar du på mello idag?

Gillar

Kommentarer