Var med och påverka!

Det här inlägget är i samarbete med Interlaced Influencers 

Känner du att du vill vara med och påverka dina läsare mer än vad du gör just nu? Influera dem mer, tipsa dem om olika produkter och sajter? Då har jag världens bästa tips till dig - Interlaced Influencers nya marknadsplats där jag som influencer kan möta intressanta företag för att göra upp om samarbeten!

Jag är förälskad, hela konceptet är så himla bra! Minst en gång om dagen går jag in och kikar om det finns några nya kampanjer, och ofta finns det faktiskt! Det är inte allt som faller mig i smaken att blogga om, och jag godkänner inte alltid alla bud heller. Det är en grej jag tycker är riktigt bra, att man kan ändra buden! Inte ska man göra reklam och hjälpa till att få fler kunder gratis heller!

Såhär ser det ut på min startsida just idag 
En annan grej som jag gillar skarpt är att man får utbetalningarna väldigt snabbt efter avslutad kampanj och utfört arbete! Vissa månader kan jag få ihop ett par tusenlappar, medan andra månader kanske ser lite sämre ut med utbudet, eller så har jag kanske bara inte haft tiden eller lusten att blogga på det sättet.

Det som är viktigast för mig är att det inte blir ren och skär reklam. Min blogg är ingen reklampelare - MEN jag gillar att få tipsa om sådant jag gillar, och bloggen kostar ju ändå mig ett par hundralappar varje månad så varför inte passa på att få in en slant för att man inspirerar & influerar med ;)

Använder du dig av Interlaced Influencers? Är du nöjd?

Gillar

Kommentarer

Therese,
Hur tycker du det fungerar med nivån på betalning? Deras standardbud är ju ofta extremt låga och varje gång jag lagt ett eget bud har jag blivit nekad utan någon förklaring. Då har jag ändå lagt mig lågt. Jag har lite fått känslan av att man måste köra på deras egna förslagna summa för att det ska bli något?
theresewiksten.se