Vardagslyx!

-- Inlägget är skrivet i samarbete med Glossybox --

Oh, jag älskar Glossybox! Det är verkligen DEN perfekta grejen för en småbarnsmorsa som inte har tid att springa runt i ett köpcenter och leta nya produkter för det skrynkliga ansiktet, de sjukt många (förökar dom sig??) pormaskarna, den flottiga näsan, den torra pannan eller de enormt stora och väl synliga påsarna under ögonen. Ja ibland kan det ju vara kul med en ny doft också, annat än bebiskräk eller zinksalva.

Så, har du inte köpt någon julklapp till syrran, mamma, mormor, grannen, bästisen, svägerskan, frugan eller DIG SJÄLV...

Den största anledningen till att jag behöver nytt smink, är att mina små huliganer (läs, barn) tror att det är helt okej att gå bananas i badrummet och leka clowner, frankenstein och en allsköns blandning av diverse svartsminkade varelser. Vad används då? Jo mammans älskade smink! Hade behövt köpa på mig massor, och sen låsa in sminket i ett skåp med fingertrycksavläsare istället för en kod, för den hade dom säkert luskat ut snabbt, de där s,¨må söta huliganerna ;)

Under December firar Glossybox 5 år och har därför en extra spännande box - Pink Diamond - som frontas av ingen annan än modeikonen Kenza!
Fem läckra produkter med ett värde på över 450:- för att fira både femårsjubileum och de 55.000 svenska prenumeranterna under året.

Som sagt, I LOVE GB! Inte nog med att produkterna är fina, lyxiga och väldigt användbara... boxarna! Dom är så himla läckra, jag har smink i mina i badrummet ;) Perfekt!

En annan sak som gör boxen helt perfekt är att den kommer direkt i brevlådan (ibland till ombud dock) och kostar bara 139:-/månad. Tycker det är väldigt prisvärt med tanke på vilka produkter man får! Snyggt inslaget precis som på bilden ovan också. Sååå lyxigt! Hur mycket vardagslyx har du?

Nej men vet ni vad, har ni inte beställt än, så gör det HÄR och nu !

Gillar

Kommentarer