Veckomatsedel.

Varje eftermiddag/kväll är det samma sak och samma fråga ställs - vad ska vi äta idag?
Det rotas i kylen och frysen. Det ena är kanske inte så gott men går snabbt och lätt medan det andra tar en halv kväll men smakar så mycket bättre. Tyvärr väljs det första alternativet allt för ofta just på grund av tidsbristen och bristen på rätt inköp när det handlas om dagarna.

Vi har sagt länge att vi måste komma igång med en veckomatsedel igen, så tänkte kolla om ni har tips på både middagar som passar både mitt i veckan när det kanske är ont om tid att stå länge med maten, och på helgen för att få lite mer helg-feeling på maten. Bara ös på med förslag, gärna recept också om ni har några favoriter att dela med er av!


Det ska pratas med familjen och barnen ska få önska, så vi bestämmer 2-4 veckors mat tillsammans. Blir så mycket lättare såhär, både matlagning och mathandling!




Gillar

Kommentarer

eschutz
eschutz,
Jag har massor av enkla recept i min blogg under kategorin recept. Vi är dock precis som du skriver lika dåliga & de väljs ofta samma snabba grej tillslut.. ikväll blir det potatisgratäng med kassler i supergott !
nouw.com/eschutz