Vilken start på 2017..

Hoppas du haft en bra start på januari och 2017! Vi hade en fin eftermiddag och kväll igår Pappa och H kom på kaffe/te strax innan lillebror E med familj anlände. Fick så fina tulpaner och vi satt och pratade en bra stund innan det var dags för pappa och H att köra och vi satte igång ugnen så den var redo för maten.

God mat, trevligt sällskap, knäppt spel, massor av efterrätt och gotte! Jag tog en öl men hällde ut halva och gick på en Karta med Ipren istället. Hade ont i hela kroppen och huvudet kändes som mos.

Men jag överlevde kvällen jag med. Barnen var vakna till tolvslaget och vi fick dem i säng strax efter.

Idag har det inte blivit många knop. Jag har mer eller mindre legat i soffan hela dagen,  med undantag för de gånger jag fyllt på med Ipren och Alvedon.

Tildas förkylning har vänt, dock inte till det bättre. Anledningen till att jag sitter här och skriver klockan 3 på natten är just Tilda och hennes förkylning. Hon har svårt att få luft. Nässpray hjälper inget och nässugen får inte ut nått.  Mat får hon i sig som tur är men allmäntillståndet börjar dala.  Nu har hon somnat sittande i min famn efter en stunds skrikande där hon satte slem i halsen och tappade luften helt för en sekund. Usch hoppas det är toppen nu, så det vänder till det bättre. Är rent ut sagt livrädd för rs-virus och vi är ju mitt i "säsongen"

Nej nu ska jag försöka lägga ner lilltjejen, fylla på med Alvedon för min egen del och sen sova lite jag med. Hjärtat stannar hemma imorgon minsann!

Gillar

Kommentarer