Vuxenaffär.

# I betalt samarbete med Sinful.se #


Jag tycker det är sunt att som vuxen ha ett öppet sinne och noll fördomar. När jag växte upp, 90-talet fram till millenniumskiftet så var det väldigt tabu med sexleksaker. Det var inget som pratades om och det var inget som ansågs normalt.
Nu när jag är 30+ (haha vi ska inte gå in på exakt siffra nu tycker jag!) tycker jag det är helt normalt att det säljs sexleksaker/tillbehör på apoteket exempelvis. Det hade inte gjort mig någonting om det funnits i mataffären heller. Jag tror det är viktigt att ha ett öppet sinne när det kommer till sånt här, annars blir det skambelagt och sex ska inte vara skambelagt.

En sak som jag uppskattar när det kommer till att klicka hem vuxenleksaker och/eller andra tillbehör är faktiskt att det är bra grejer, och inget som kan innehålla ämnen som inte är godkända. Likaså att det är säkra saker, det finns ju en del leksaker som drivs med batteri och då vill man ju också vara säker och trygg med att batteriet sitter på ett bra sätt.

Vad tycker du är viktigt när du kikar på leksaker? Innan tyckte jag det var superduperviktigt att det skulle skickas i en förpackning där man inte kunde se vart det var ifrån för att slippa pinsamheter hos ombud när man hämtar paketet men nu kunde jag inte bry mig mindre! Dock vet jag att de flesta butiker skickar i diskreta emballage, vilket även Sinful gör för att få glada och nöjda kunder.
Överlag gillar jag Sinful, de har en enkel och stilren webbutik, ett ganska brett utbud men ändå finns det inte tusentals produkter som gör det svårt att välja. Det är enkelt att navigera i menyerna och hitta rätt, och produktbeskrivningarna är smakliga samtidigt som de beskriver på ett bra sätt vad produkten kan användas till. Priserna är helt okej och det känns som en trygg plats för att göra ett köp på.
Tummen upp för Sinful helt enkelt! Och blev du nyfiken tycker jag absolut att du ska kika in eftersom de just nu har en kampanj med massor av produkter där du kan köpa 3 för 250:-


Gillar