Weddingwanties 💍

-- inlÀgget Àr i samarbete med Vanbruun --

Den dagen vi gifter oss vill jag bĂ€ra en ring av RosĂ©guld pĂ„ mitt finger. VĂ„ra förlovningsringar Ă€r i RosĂ©guld och jag Ă€lskar dom! Och diamanter... kan man annat Ă€n Ă„ Ă€lska diamanter? 💍😍💎 Hos VANBRUUN Ă€r sortimentet helt magiskt, det finns sĂ„Ă„Ă„ mycket jag vill ha. GĂ€rna nu, eller helt igĂ„r haha.

Det finns sĂ„ mycket, massor! Men sĂ„ ska det ju ocksĂ„ vara lite praktiskt med. Är det bĂ€ttre att vĂ€lja en ring som Ă€r lite slĂ€tare? Eller gĂ„r det an nĂ€r man har smĂ„barn, pysslar hemma, grĂ€ver, stĂ€dar m.m att ha en diamant som sticker ut? Vad har du för ring? Är du nöjd med ditt val? Hur kom du fram till vad du ville ha? (ja frĂ„gorna Ă€r mĂ„nga minsann). Är ju Ă€ndĂ„ en ring som man (förhoppningsvis) ska ha resten av livet, och dĂ„ vill man kanske inte vĂ€lja fel. Jag gillar inte heller att bara vĂ€lja första bĂ€sta, utan vill gĂ€rna göra lite research och jĂ€mföra massor.

Sen Ă€r ju utbudet av vigselringar gigantiskt och helt magiskt. Även om jag sĂ€ger nu att jag vill ha en i rosĂ©guld sĂ„ Ă€lskar jag ocksĂ„ silver. Det Ă€r sĂ„ rent, snyggt och glĂ€nser sĂ„dĂ€r vackert som bara silver kan! Och för att inte tala om sortimentet till HONOM idag! Gosh! Verkar ju dock vara vĂ€ldigt olika hur man gör med ringarna. Vissa byter ut förlovningsringarna helt mot vigselringar, andra har bĂ„da ringarna, en del kvinnor har tvĂ„ ringar och mannen en. Hur gör man dĂ€r dĂ„? Finns det nĂ„gon "regel" för vad som gĂ€ller eller man gör bara som man vill?

Haha jag kan stĂ€lla tusen frĂ„gor om bara en ring, undrar hur det dĂ„ kommer bli med resten? NĂ€r det vĂ€l blir dĂ„dĂ„, för hĂ€r gĂ„r vi inte i bröllopstankar Ă€n pĂ„ nĂ„gra Ă„r. Jag har aldrig velat gifta mig i kyrkan, med ett pampigt klassiskt bröllop utan skulle nöja mig med att boka tid pĂ„ rĂ„dhuset och "lixom fĂ„ det avklarat" medan sambon velat tvĂ€rtom. Och sĂ„klart vill jag uppfylla hans önskan. Kyrkan gĂ„r jag gĂ€rna inte in i men ett mysigt och fint bröllop utomhus kan jag tĂ€nka mig. Och dĂ„ behövs en rejĂ€l budget, det har vi inte. SĂ„ det Ă€r vĂ€l lite det som stoppar ocksĂ„. Men en dag sĂ„! đŸ˜đŸ‘«đŸ’

Och det Ă€r ju inte precis sĂ„ att vi glömmer bort att vi nĂ„gon dag ska bli Ă€kta makar, ingen risk dĂ€r inte, Alicia frĂ„gar minst tvĂ„ gĂ„nger i VECKAN nĂ€r vi ska gifta oss haha. Jag svarade henne igĂ„r att vi kanske gifter oss nĂ€r hon Ă€r 55 😜😂

Nej, men nÀr den dagen kommer - dÄ ska allt klaffa, allt ifrÄn ringar till vÀder till tÄrta och klÀder!

Gillar

Kommentarer