What I need, and what I want.

# Inlägget är i samarbete med Payup.se #

Alltså, jag skulle kunna shoppa loss så det sjunger om det i skrivande stund. Det är så himla mycket som jag behöver, vill ha... ja ni vet, villhöver. Men en del av listan är inte till mig, det är till kidsen. Nya kläder behöver dom alla tre (heeeejdå pengar!) och sen hade det inte skadat med skor heller. Våren är på intågande och det fattas en hel del. Solglajjor exempelvis. Två av mina kids är mamma upp i dagen och får panik om solen når deras ögon. Man blir ju nästan blind!

Och hemmet, jiiiiisses vad den listan är lång. Badrummet behöver en massa förvaringslådor, vardagsrummet ska vi inte tala om! Gardiner, filtar, kuddar, ljus eftersom jag eldat upp alla nu när det varit kallt. Någon hylla på väggen så jag kan köpa på mig mer inredningsprylar. Ekar lixom tomt på det planet och känns så opersonligt här hemma. Köket är faktiskt ganska komplett, jag la mycket energi där vid flytten. Men sen hade jag behövt (villhövt?) en ny tvbänk, en ny soffa och ett nytt bord. Haha ja som sagt kan listan göras låååång. Och nu när våren och sommaren kommer så hade det inte skadat med lite piff där ute. Nog för att jag inte har någon trädgård men jag har en bit asfalt som är min och den kan man ju piffa upp lite ;)

Den stora frågan i det hela är ju dock hur jag ska finansiera detta. Men antagligen får jag göra en prioriteringslista och sen är jag ju en riktig sucker för att handla på rea och secondhand eftersom det är mycket mer ekonomiskt än att casha in helt nya grejer. Ser inte meningen med att bara köpa nytt. Jag har numera stenkoll på min ekonomi och är väldigt noga med vad pengarna läggs på. Har du inte koll på din ekonomi kan du kika in på Payup och se om du hittar något nyttigt och intressant! Lägger jag ens 300:- på mig själv en månad så är det en bra månad, annars går alla slantar till barnen och deras behov. Kommer nog alltid att vara så om jag känner mig själv rätt. Jag har även smittat av mig på barnen med mitt secondhandtänk, dom kommer ofta med förslaget om att vi ska kolla i den lokala secondhandbutiken innan jag klickar hem något. Goals!

Gillar

Kommentarer