Datorrensning

Nu sitter jag här, kvart i tolv en onsdag kväll (natt?) och städar i Anders dator.. det är ju jag som lägger in en massa skit stup i ett. Ni anar inte hur mkt filmer och spel jag har laddat hem från April och typ 2 år bakåt? Haha, en hel del! Så nu slänger jag, sorterar i mappar och lägger över sånt osm jag inte vet om jag ska slänga på den externa hårddisken. Hittat en massa bilder på Jejje när han var bebis med :) Men tyvärr får man ju inte lägga ut nårra bilder alls på nätet på nån av dom.. synd men sant.

Nu ska jag ner o borsta tänderna, sen ska jag röka. Imorron ska Anders o K va jätteduktiga och bli klara på den delen vid köket :D Inte helt fel! Sen på kvällen ska D och Anders sitta och spela hela natten lång i vardagsrummet.. och min dator ska dom ha den med.. blä på dom. Men vad ska jag göra? Säga nej? Är väl inte bara jag som styr o ställer här.. men känns tradigt att dom ska göra sånt o han inte ens har en egen dator! menmen.

Natti

Gillar

Kommentarer

Hanna
Hanna,
vem har ingen egen dator menar du? Tråkigt att de blir hela natten, e de inte anders dag sen då? Kan ju bli lite jobbigt att ta sessan på morronen om man spelat hela natten:/ Men men.. Hoppas du kan sova iaf:) Puss
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229