Instagram

En blåsig lördag.

Halloj! Värst vad den här veckan gått fort ändå, trots en massa ledighet och så! Inte klokt att vi är fyra (snart fem) dagar in på det nya året. I mitt huvud är vi nog fortfarande någonstans i oktober haha.

Natten till idag var allt annat än rolig. De små somnade gott och i tid, det gjorde inte deras syster. Men sen när hon väl somnat, och jag somnat.. så var de små vakna hela natten till och från. Jag låg till och med hos Tilda i hennes säng, en syn för gudarna det. Men det hjälpte inte och hon var ändå både sur och orolig. Kevin kom första gången 01.20 och ville se på tv. Bäddade ner, sen kom han igen en halvtimme senare, och jag bäddade ner honom igen. Så höll vi på, och jag sicksackade mellan Kevins rum Tildas rum och min kudde hela natten. Var allt annat än pigg imorse när A körde hemifrån för att va på möte.

Men ja, jag har överlevt dagen i alla fall. Fått fixat med både disk & tvätt och efter lunch gick vi ut en sväng. Var på skolan och lekte på skolgården, och på förskolan och lekte där. Tilda skolas över på ny avdelning nästa vecka, så ville visa henne vart hon ska få leka hädanefter :) Tror det kommer göra henne gott att lämna småbarnsförskolan bakom sig och börja på förskolan som ligger på skolan, med de stora barnen. Bara lite dumt att hon bara kommer gå där i lite mer än två månader, för sen flyttar vi. Men det kommer hon nog klara galant ändå!
Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229