Jobb & dagis.

Dagen startade 05.40 idag, innan min klocka ringde! Barnen var pigga och glada och fulla av bus som vanligt. 06.30 knackade det på dörren och där stod en snäll man från Ystad med en leverans kläder till butiken! Fick dem billigt med ;) Bra när man kan göra en deal och få det hemlevererat!

Jag och ungarna tittade igenom kläderna och sa “ååååh” i munnen på varandra. Där är tvillingkläder från storlek 44, guuuuuud så små och söta! Kommer snart upp i webbutiken!

Klockan gick, vi åt frulle och gjorde vid oss, sen traskade vi till dagis för första gången på flera veckor. Alicia skulle ha börjat förra veckan men var sjuk! Hon slängde sig i famnen på favoritfröken U och jag & lilleman traskade hem. Han sover, och jag jobbar! Blir produktfotografering mest hela dagen, sen ikväll ska jag återgå till att bygga den nya webbutiken!

Gillar

Kommentarer

Sara - Ensamstående mamma
Sara - Ensamstående mamma,
Men så pluttigt, storlek 44.. Kan inte förstå att Jonah hade den storleken när han föddes, han var så himla liten i kroppen trots att han vägde 3280 :P Har kvar hans plagg i den storleken, kan inte göra mig av med de :Pdolphin.blogg.se
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229